Nuffnang

24 March 2016

Kebaikan Aloevera


Dah mcm first aid kit kami sekeluarga. Suami, isteri dan anak guna avera gel ni. Hehe... boleh dikatakan Avera gel ni amatlah perlu untuk setiap rumah. 
.
Kegunaan Sutra Avera Soothing & Moisturizing Gel
.
♤ Pelembab kulit muka dan badan untuk kegunaan harian
♤ Membantu masalah selaran matahari dan angin
♤ Membantu masalah jerawat dan kerosakan kulit
♤ Membantu melambatkan proses penuaan dan menegangkan kulit
♤ Membantu mengurangkan kesan regangan/strech mark
♤ Membantu merawat dan melegakan ruam, radang, dan gatal-gatal pada kulit.
♤ Membantu masalah luka kecil dan kesan melecur
♤ Melegakan gigitan serangga.
.
Tambahan..
kalau demam, bole lumur kat pelipat atau seluruh badan sebab ada kandungan timun dan tembikai sebagai agen penyejuk... .
heart emoticon
Harga RM30/btl
Belum masuk kos pos.
.
Cod permas jaya dan muar.
Poslaju seluruh malaysia.
.
Whatsapp +60103787836


jom baca testimoni pengguna avera gel.




17 March 2016

Amani Dah 14 bulan


Kat wedding masa ni. Ummi daddy sibuk makan. amani xnak makan. 

Asik tunjuk jongkang jongkit ni sambil cakap "nak...nak..." 

Dah siap, bawak dia g main sini,kemain lah gembiranya.... 
senyum lebar.hihihi

diam tak diam dah 14 bulan dah anak ummi daddy. semoga membesar jadi anak solehah ye sayang..
ummi daddy sayang dhiya amani tau

07 March 2016

vanilla series sutra kesukaan saya dah jadi kecintaan rakan rakan

Vanilllaaaaa.... 



nampaknya vanilla series kesukaan saya dah jadi kecintaan rakan rakan saya jugak.

Serius best sangat vanilla ni. Salah satunya menstabilkan emosi wanita. Hihi. .
Bau bau.. lega rasa. .
Bau bau.. lapo rasa. 

Eh? Haha. Yela..pakai losyen kat tangan, 
rasa nak makan tangan sebab bau nya sooooo creamyyyy... 
lemak manis u olls. Macam vanilla butter cake kat tangan. Hihihi

Baunya juga memikat tau. Aroma sensual gitu. Hihihi

Mewah. Manis. Seksi dan Sedappp sangat..nyum nyum nyum!!

kebaikan vanilla
💗

    Hand & Body Lotion RM35
💗Multipurpose Aromatherapy Spray RM27
💗Shampoo RM35
💗Shower Gel RM32

Mau satu set? Harga terbaik dan freegift best nak bagi u olls.. .


Whatsapp +60103787836 (ayu zan)
Permas jaya, muar dan ledang.
Poslaju satu malaysia.

03 March 2016

Set Romantis Buat Raja Sehari

Set Romantis Buat Raja Sehari
❤❤❤Mps rose spray spray bilik buat mood romantis dan menenangkan.
.
Feminine wash tentu sekali teman akrab wanita.❤
.
Shower gel relaxing baunya memang menenangkan setelah seharian penat di atas pelamin.
.
Perfume EDP glory, bauan yang memikat hati pasangan.
.
Sensual Massage Oil boleh guna untuk urutan pada pasangan. Calit calit sikit pun bagus. Bau dia Hihihi
.
Harga?
MPS rose rm20
Feminine wash manjakani rm25
Shower Gel rm25
EDP glory rm30
Sensual MO rm20
Total rm120 (saya akan bagi free gift)
.
Kalau bukan pengantin baru tapi nak feeling loving dan romantic ape salahnya.. boleh beli buat hadiah untuk isteri dan guna tak salah kalau beli untuk diri sendiri untuk lebih menghargai diri.
.
Jom whatsapp +60103787836(ayu)
#hantaran #setpengantinbaru #sutramemangbest

18 February 2016

Seharian tanpa bau badan

Kan dah kata..
Novau ni best tersangat sangat.
Customer i merangkap kawan ni cikgu yang kuat kerja tau, spray novau pagi, sampai ke petang tak bau badan. Faham jela kerjaya seorang guru ni memang kena bergerak sana sini.
.
Haa.. Sape tak nak kan? Best tau.. Confident level memang meningkat. Tak risau risau kot orang terbau  pelik pelik kat kita.
.
Rm25 sebotol tahan berbulan bulan.
Tiada bau
Tiada paraben
Tiada pewarna tiruan
Natural deodorant gituuu..
Rasa mcm spray air je.
.
Nak?
Whatsapp meh +60103787836
Ready stock di permas jaya.

13 February 2016

Vanilla Day

multipurpose spray vanilla

Vanilla Day..
Spray baju dan tudung kerja dengan MPS vanilla sebagai ironing aid dan body mist.
Spray kereta dengan MPS vanilla masa drive gi kerja.
Spray kat work station dan lap meja guna MPS vanilla juga...

Sedapnya bauuuuuu.....

I'm in love with vanilla aromatherapy multipurpose spray by #sutra.


Add caption

VANILLA SERIES by #sutra
SUTRA Vanilla Shampoo
SUTRA Vanilla bath gel
SUTRA Vanilla Body Lotion
SUTRA Vanilla Multipurpose Spray .
.
Wangian mewah hasil produk tempatan. 
ofcost la bebas bahan kimia berbahaya.. rasa selamat je nak guna.

Kalau berminat boleh roger roger. 
bau dia.. orang kata setanding jenama THE B******P tu.
mewaaahhh, manisss, sedapppp sgt.

whatsapp +60103787836(ayu)

RAMBUT SAMPAI HAMPIR BOTAK?

RAMBUT GUGUR SAMPAI NIPIS RAMBUT?
RAMBUT SAMPAI HAMPIR BOTAK?


♥♥♥♥♥
Mblica by ‪#‎sutra‬ kan ada. Insya allah bakal membantu.
tak yah keluar duit ribu ribu untuk rawatan.
pakai syampu sekali dengan serum mblica, insya allah membantu proses pertumbuhan anak anak rambut.
Mblica Shampoo RM70
Mblica Hair Serum RM40
♥♥♥♥♥ buy both for RM100 with free gift.♥♥♥♥♥

jom! berminat ayuh whatsapp saya +60103787836
cod sekitar permas jaya & muar(hujung bulan 2).