Nuffnang

19 June 2016

shell out at home

Assalamualaikum

Semalam fathers day.. tp semalam juga lah daddy amani yg memasak. Beliau dah lama ajak bershellout di rumah, tapi puan isteri ni allergic ketam udang tu dia jadi xberapa nak ada mood shell out.

Tp smlm cakap kat dia...kite buka mkn shelloutla.. demi nak meraikan hari bapa utk dia. Hihi. Tp isteri ni tak boleh pegang ketam udang..nnt habis bengkak tangan.. jadi, encik suami lah yang buat semua. Isteri settle sotong je. Ikan pulak, marinated, dan bakar oven je..



Menu shellout semalam :

Nasi putih
Jagung madu rebus
Ketam sambal telur
udang butter blackpepper
Ikan bakar
Sotong sambal berkunyit
brokoli Cpsicum carrot bakar

alhamdulillah. Sampai sahur td shell out lagi. sbb smlm masak lebih.hihi.

15 June 2016

Strawberry Favorite Amani

Stoberi.


Amani suka sgt stoberi.
Ummi kena belah 4/6 baru bagi dia.
Sebab, kalau tak belah... sebiji sebiji dia ngap ngap ngap.



Dah belah belah kecik tu pun satu round habis 3-4 biji. 😂

Pindah rumah duk cameron la gini.hihi

Masalah Lipas Selesai

MASALAH LIPAS SELESAI!!!
=====================

Akak ni beli 3 botol MPS pandan bulan lepas.
Alhamdulillah, kat rumah dan kereta customer ni dah tak de lipas dah. Syukur alhamdulillah.

Bau wangi..
Lipas lari..
Tak bahaya lagi..

Kalau guna aerosol kan bahaya..
Yg ni semulajadi sangat tau.. anak kecil bau pun x jadi masalah... aromatherapy kan..  :-)

RM20(200ml)
3 BTL RM55 (bole campur)

Whatsapp jom +60103787836

12 June 2016

Solusi Masalah Dengkur Suami

Bukan setakat solve masalah dengkur suami nya, malahan senang bangun pagi.

Guna apa?

Deep sleep pillow spray rm25
Silentzzz massage oil rm30

lega hati puan isteri. kejut sahur sekali je dah bangun.

Pakai seminggu alhamdulillah dah beri kesan positif!

Berminat, jom whatsapp!
+60103787836


24 March 2016

Kebaikan Aloevera


Dah mcm first aid kit kami sekeluarga. Suami, isteri dan anak guna avera gel ni. Hehe... boleh dikatakan Avera gel ni amatlah perlu untuk setiap rumah. 
.
Kegunaan Sutra Avera Soothing & Moisturizing Gel
.
♤ Pelembab kulit muka dan badan untuk kegunaan harian
♤ Membantu masalah selaran matahari dan angin
♤ Membantu masalah jerawat dan kerosakan kulit
♤ Membantu melambatkan proses penuaan dan menegangkan kulit
♤ Membantu mengurangkan kesan regangan/strech mark
♤ Membantu merawat dan melegakan ruam, radang, dan gatal-gatal pada kulit.
♤ Membantu masalah luka kecil dan kesan melecur
♤ Melegakan gigitan serangga.
.
Tambahan..
kalau demam, bole lumur kat pelipat atau seluruh badan sebab ada kandungan timun dan tembikai sebagai agen penyejuk... .
heart emoticon
Harga RM30/btl
Belum masuk kos pos.
.
Cod permas jaya dan muar.
Poslaju seluruh malaysia.
.
Whatsapp +60103787836


jom baca testimoni pengguna avera gel.




17 March 2016

Amani Dah 14 bulan


Kat wedding masa ni. Ummi daddy sibuk makan. amani xnak makan. 

Asik tunjuk jongkang jongkit ni sambil cakap "nak...nak..." 

Dah siap, bawak dia g main sini,kemain lah gembiranya.... 
senyum lebar.hihihi

diam tak diam dah 14 bulan dah anak ummi daddy. semoga membesar jadi anak solehah ye sayang..
ummi daddy sayang dhiya amani tau

07 March 2016

vanilla series sutra kesukaan saya dah jadi kecintaan rakan rakan

Vanilllaaaaa.... 



nampaknya vanilla series kesukaan saya dah jadi kecintaan rakan rakan saya jugak.

Serius best sangat vanilla ni. Salah satunya menstabilkan emosi wanita. Hihi. .
Bau bau.. lega rasa. .
Bau bau.. lapo rasa. 

Eh? Haha. Yela..pakai losyen kat tangan, 
rasa nak makan tangan sebab bau nya sooooo creamyyyy... 
lemak manis u olls. Macam vanilla butter cake kat tangan. Hihihi

Baunya juga memikat tau. Aroma sensual gitu. Hihihi

Mewah. Manis. Seksi dan Sedappp sangat..nyum nyum nyum!!

kebaikan vanilla
💗

    Hand & Body Lotion RM35
💗Multipurpose Aromatherapy Spray RM27
💗Shampoo RM35
💗Shower Gel RM32

Mau satu set? Harga terbaik dan freegift best nak bagi u olls.. .


Whatsapp +60103787836 (ayu zan)
Permas jaya, muar dan ledang.
Poslaju satu malaysia.